Laadpaal plaatsen?

Steeds meer nederlanders rijden in een hybride of elektrische auto. brandstof tanken kan bijna overal behalve thuis. wij kunnen er wel voor zorgen dat jij je elektrische auto thuis op kan laden. Door bij je thuis een laadpaal te installeren ben je altijd verzekerd van een volle eehm.. Accu.

Belangrijke zaken voor een thuislader.

 • Eigen oprit.
  Dit is wel echt belangrijk. Je kan natuurlijk een kabel uitrollen over de stoep of deze in een specialle drempel plaatsen zoals op deze foto maar gek genoeg is dit nog niet overal in nederland mogelijk of zelfs strafbaar. Wij adviseren daarom altijd, ook al heb je een parkeerplaats voor je deur. alleen een laadpaal te laten plaatsen als je een eigen parkeervak of een oprit hebt.
 • de juiste huisaansluiting.
  Het is in bijna alle gevallen mogelijk een laadpaal bij je thuis te plaatsen. Toch is dit niet altijd zo. sommige woningen hebben een huisaansluiting van 1x25a terwijl de meeste laadpalen alleen op 3x25a kunnen werken. hier tussenin heb je nog de mogelijkheid van 1x35a. Wij adviseren altijd om een 3x25a aansluiting aan te vragen.
 • Slimme lader
  Wil jij een eigen laadpaal? Kies dan voor een laadpaal welke de laadcyclussen bijhoud. hiermee kan je aan bijvoorbeeld je werkgever aan tonen hoeveel je verbruikt hebt tijdens het opladen van je (bedrijfs) auto. handig toch?!

  Wil jij ook een laadpaal thuis? neem dan contact met ons op.