Nog onafhankelijker van het stroomnet met een thuisaccu

Benieuwd of dit wat voor jou is? We adviseren je graag over jouw mogelijkheden.

Thuisaccu voordelen met zonnepanelen en een laadpaal

Ontdek de voordelen van een thuisaccu...

Sla je eigen opgewekte energie op en gebruik het wanneer het donker is

Wanneer je al zonnepanelen hebt is het voor jou extra interessant een thuisaccu te nemen. Niet alle energie die je opwekt verbruik je ook zelf. Door de overtollige energie op te slaan en het systeem correct in te regelen kan je deze energie gebruiken wanneer de het donker is. Hiermee maak je optimaal gebruik van zowel je zonnepanelen als de energie die je eruit haalt.

Laad altijd je auto op met de goedkoopste stroom

Voorbeeldtekst, deze tekst wordt op de uiteindelijke website vervangen. Dit is dus puur voor de beeldvorming, en je hoeft niet verder te lezen. Voorbeeldtekst, deze tekst wordt op de uiteindelijke website vervangen. Dit is dus puur voor de beeldvorming, je hoeft niet verder te lezen. Voorbeeldtekst, deze tekst wordt dus op de uiteindelijke website vervangen. Dit is puur voor de beeldvorming, je hoeft niet verder te lezen.

Zonnepanelen installatie van INS Solar Techniek

Onze drijfveer: makkelijk verduurzamen

Bij INS Solartechniek begrijpen we dat je één centrale plek wil voor al je duurzame installaties. Daarom bieden wij alle soorten installaties waarmee je thuis schone energie op kan wekken. Natuurlijk zijn we er ook om je advies te geven. 

Wees extra onafhankelijk

Heeft heel Nederland een stroomstoring, dan heb jij altijd je reserves nog.

Geen last van problemen in het stroomnet

In de toekomst wordt teruglevering aan het stroomnet misschien niet meer mogelijk. Dan kun jij nog je thuisbatterij gebruiken om overtollige energie niet verloren te laten gaan.

Je auto opladen met optimale stroomprijzen

Soms komt het net niet uit om te wachten met het opladen van je auto. Met een thuisaccu gebruik je altijd de goedkoopste stroom.

Trots op onze tevreden klanten

INS Solartechniek heeft de zonnepanelen geïnstalleerd. Positieve indruk door de duidelijke offerte, screening van het dak, beantwoorden van een aantal vragen en de vakkundigheid van de monteur. De plaatsing van de zonnepanelen en het kastje in de meterkast is vakkundig gedaan. Binnen 6 uur lagen de panelen op het dak en waren ze aangesloten op het net. Kan het bedrijf zeker aanraden!

5/5
Lia
Zoetermeer

Groepenkast vervangen. Marc is vriendelijk en kundig. Heeft erg netjes gewerkt, voor een zeer scherpe prijs. Raad hem zeker aan.

5/5
Maurice
Zoetermeer

Ging om een klein klusje. Duidelijke prijs, goede communicatie en vriendelijke man. Klus is ook netjes en goed uitgevoerd.

5/5
Irene
Waddinxveen

Installatie nieuwe groepenkast. Goede service en nette afwerking. Vriendelijk installateur. Goede uitleg tijdens en na installatie. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

5/5
Mia
Zoetermeer

Thuisbatterij installeren Waddinxveen

Welke thuisbatterij is geschikt voor jou?

Wij brengen online geen adviezen uit over welke thuisbatterij voor jou situatie het beste is. Wij hebben verschillende oplossingen voor verschillende situaties. een vuistregel is dat de accucapaciteit niet meer dan 30% moet bedragen van wat jij aan zonnepanelen op je dak heb. Waarom? eigenlijk heel simpel. Niet alleen verbruik je ’s nachts het minste stroom, waardoor je batterij niet snel leeg zal gaan. Hoe groter de batterij is hoe minder profijt jij er van hebt. De kosten liggen hoger en de batterij zal zich niet volledig kunnen op of ontladen.
Ons advies? Laat je goed adviseren over de mogelijkheden en bespreek je (toekomstige) wensen.

Thuisbatterij installeren

Een thuisbatterij wordt voor steeds meer mensen interessant. Om zoveel mogelijk zonnestroom zelf te gebruiken, of om lekker goedkoop in te slaan en dit te verbruiken of verkopen bij hoge tarieven, maar ook om optimaal zelfvoorzienend te worden.
Bij de installatie van een thuisaccu komt enorm veel kijken. Daarom zullen wij altijd een schouw inplannen om de situatie te beoordelen en je wensen te bespreken.

Houd het overzicht met de Enphase-app

Houd het overzicht met de Enphase-app

Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op jouw vragen

De terugverdientijd op zonnepanelen is in elke situatie anders. houd doorgaans rekening met een terugverdientijd van ca 5 jaar. 

Door een speciaal aangebrachte coating zijn zonnepanelen in principe onderhoudsvrij. Toch kan het geen kwaad om eens in de paar jaar je zonnepanelen te (laten) reinigen. Dit kan je ook eenvoudig zelf doen1 gebruik hiervoor osmose water.

Er zijn verschillende merken en type laadpalen. afhankelijk van je situatie en wensen bepalen we samen welke laadpaal het beste bij je past.

Helaas geeft de Nederlandse overheid geen subsidies op de aanschaf en installatie van laadpalen. Er zijn wel andere mogelijkheden de laadpaal gesubsidieerd te krijgen via bijvoorbeeld je lease maatschappij.