Rijd elektrisch en profiteer maximaal van zonnestroom

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Een gratis offerte aanvragen is zo gedaan.

Laadpaal installeren Waddinxveen

Rijden op zelf opgewekte energie werkt zo

1
2
3
Wek energie op met zonnepanelen
Met een zonnepaneleninstallatie kun je energie opwekken, waarmee je je auto kunt opladen. Zo betaal je vrijwel niets voor autorijden.
Bewaar eventueel energie met een thuisaccu
Meer energie opgewekt dan nodig? Dit kun je opslaan in een thuisaccu. Zo kun je altijd je auto opladen met zelf opgewekte stroom.
Laat een laadpaal installeren
Met je eigen laadpaal gebruik je je eigen energie voor je elektrische voertuig. Zo profiteer je nog meer.

Laadpaal installatie Waddinxveen

Voorbereid op de toekomst met een eigen laadpaal voor de deur

Elektrisch rijden is de toekomst. Veel steden mag je straks met een benzineauto niet meer inrijden, en brandstof wordt steeds duurder. Een laadpaal installeren kent dan ook vele voordelen.

Makkelijk en snel laden

Het hebben van een laadpaal thuis betekent dat je je elektrische voertuig (EV) gemakkelijk en snel kunt opladen. Je hoeft niet meer te zoeken naar een beschikbare openbare laadstation, wat tijd bespaart en het dagelijks leven vereenvoudigt. Dit is vooral handig voor mensen die hun auto dagelijks gebruiken of als je in een gebied woont waar openbare laadstations niet alomtegenwoordig zijn.

Lagere kosten

Natuurlijk is een laadpaal een investering, maar de kosten heb je er vaak na een paar jaar uit – laat staan dat je enorm goed bezig bent voor het milieu!

Verhoging van de waarde van je woning

Iemand met een elektrische auto zal vanzelfsprekend meer overhebben voor jouw woning, mocht je die over een paar jaar gaan verkopen. Aangezien steeds meer mensen elektrisch rijden, zal die vraag alleen maar stijgen.

Werk- en privégebruik moeiteloos gescheiden houden

Maak je kilometers voor je werk? Dit kun je met de app makkelijk gescheiden houden. Hier zie je ook wanneer de stroom het goedkoopst is en dus het beste moment om op te laden.

Onze apparatuur

Jouw EV verdient de beste laadtechnologie

Bij INS Solar Techniek zijn we kritisch op het materiaal dat we gebruiken, omdat we het beste willen voor jou. De meest voorkomende laadpalen die we installeren voldoen allemaal aan onze strenge eisen.

Vertrouwde laadpaal installatie bij INS Solar Techniek

Hoe werkt een laadpaal precies?

Een laadpaal, ook wel een EV-laadstation genoemd, is een apparaat dat elektrische energie levert om de batterijen van elektrische voertuigen op te laden. Het proces van het opladen van een EV is vergelijkbaar met het opladen van elk ander elektronisch apparaat, zoals een smartphone, maar dan op een grotere schaal.

Er zijn verschillende veiligheidsmaatregelen inbegrepen in de laadpaal, dus het opladen is altijd veilig. Als je meer wilt weten over je laadpaal, vraag het ons gerust!

Aanvullende diensten

Zo kun je nog meer besparen

Energie opslaan om later te hergebruiken. Nog meer voordeel.

Laten plaatsen, advies en service. Alles door dezelfde mensen.

Weet je niet precies wat er mogelijk is? We helpen je vandaag nog om te ontdekken hoe jij kunt besparen op je energierekening.

Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op jouw vragen

Wij bieden laadpalen van onder andere Wallbox en Easee. Twee betrouwbare merken die al door duizenden Nederlanders gebruikt worden. Meer weten over wat voor laadpaal geschikt is voor jouw auto? Dan kun je ons altijd bellen.

Momenteel zijn er geen subsidies voor laadpaal installatie in Nederland.