Jouw energierekening omlaag binnen 3 weken?

Bij INS Solar Techniek zijn de wachttijden kort. We kunnen binnen enkele dagen komen kijken, en de installatie lukt altijd binnen 3 weken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Een gratis offerte aanvragen is zo gedaan.

Over INS Solar Techniek

Sneller installeren, sneller profiteren

Door de drukte zijn er maandenlange wachttijden bij de grote spelers in de markt. Wij houden de lijntjes kort en kunnen binnen drie weken de installatie voltooien. Zo profiteer je nog sneller van een lage energierekening.

Ook geen zin om te wachten?

Zonnepanelen van hoge kwaliteit

Wij werken uitsluitend met Enphase IQ8+ zonnepanelen, het beste materiaal op de markt. Hiermee garanderen we een optimale opbrengst.

Battery-ready

Waar nodig zijn onze installaties klaar om aan te sluiten op een thuisbatterij. Zo ben je voorbereid op de ontwikkelingen van de toekomst.

Micro-omvormers

Zelfs op minder zonnige momenten een optimale opbrengst dankzij moderne micro-omvormers van Enphase.

Laadpalen en thuisaccu’s

Moderne technologieën om nog meer uit je zonnepanelen te halen. Laad je auto op of bewaar energie om het later weer te gebruiken.

Zonnepanelen installateur Waddinxveen

Energie van vandaag, klaar voor morgen

Voorbeeldtekst, deze tekst wordt op de uiteindelijke website vervangen. Dit is dus puur voor de beeldvorming, en je hoeft niet verder te lezen. Voorbeeldtekst, deze tekst wordt op de uiteindelijke website vervangen. Dit is dus puur voor de beeldvorming, je hoeft niet verder te lezen. Voorbeeldtekst, deze tekst wordt dus op de uiteindelijke website vervangen. Dit is puur voor de beeldvorming, je hoeft niet verder te lezen.

Zonnepanelen installatie in Waddinxveen

Voorbeeldtekst, deze tekst wordt op de uiteindelijke website vervangen. Dit is dus puur voor de beeldvorming, en je hoeft niet verder te lezen. Voorbeeldtekst, deze tekst wordt op de uiteindelijke website vervangen. Dit is dus puur voor de beeldvorming, je hoeft niet verder te lezen. Dit is een voorbeeldtekst, deze tekst wordt dus op de uiteindelijke website vervangen.

Ontdek wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Opbrengst van zonnepanelen rekenvoorbeelden

Dit besparen onze klanten

Trots op onze tevreden klanten

INS Solartechniek heeft de zonnepanelen geïnstalleerd. Positieve indruk door de duidelijke offerte, screening van het dak, beantwoorden van een aantal vragen en de vakkundigheid van de monteur. De plaatsing van de zonnepanelen en het kastje in de meterkast is vakkundig gedaan. Binnen 6 uur lagen de panelen op het dak en waren ze aangesloten op het net. Kan het bedrijf zeker aanraden!

5/5
Lia
Zoetermeer

Groepenkast vervangen. Marc is vriendelijk en kundig. Heeft erg netjes gewerkt, voor een zeer scherpe prijs. Raad hem zeker aan.

5/5
Maurice
Zoetermeer

Ging om een klein klusje. Duidelijke prijs, goede communicatie en vriendelijke man. Klus is ook netjes en goed uitgevoerd.

5/5
Irene
Waddinxveen

Installatie nieuwe groepenkast. Goede service en nette afwerking. Vriendelijk installateur. Goede uitleg tijdens en na installatie. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

5/5
Mia
Zoetermeer

Zonnepanelen installatie proces

Lagere energiekosten in vijf stappen

1
2
3
4
5
Conceptofferte
Op basis van jouw energiebehoeften en luchtfoto’s van de woning stellen we een conceptofferte op.
Schouw
Is de conceptofferte interessant? Dan komen we langs om te kijken naar je dak, meterkast en de nodige bekabeling.
Definitieve offerte
Na de schouw weten we precies wat de installatie gaat kosten, en natuurlijk wat het oplevert. Dit lees je in de definitieve offerte.
Installatie
Na goedkeuring van de offerte plannen we een datum voor installatie - altijd binnen 3 weken.
Service en garantie
De installatie moet perfect zijn. Daarom bieden we 20 jaar garantie op installatie en 5 jaar op de panelen.

Zonnepanelen installatie van INS Solar Techniek

Onze drijfveer: makkelijk verduurzamen

Bij INS Solar Techniek begrijpen we dat je één centrale plek wil voor al je duurzame installaties. Daarom bieden wij alle soorten installaties waarmee je thuis schone energie op kan wekken. Natuurlijk zijn we er ook om je advies te geven (…) voorbeeld tekst Bij INS Solar Techniek begrijpen we dat je één centrale plek wil voor al je duurzame installaties. Daarom bieden wij alle soorten installaties waarmee je thuis schone energie op kan wekken. Natuurlijk zijn we er ook om je advies te geven (…) voorbeeld tekst

Bij INS Solar Techniek begrijpen we dat je één centrale plek wil voor al je duurzame installaties. Daarom bieden wij alle soorten installaties waarmee je thuis schone energie op kan wekken. Natuurlijk zijn we er ook om je advies te geven (…) voorbeeld tekst.

Houd het overzicht met de Enphase-app

Houd het overzicht met de Enphase-app

Aanvullende diensten

Zo kun je nog meer besparen

Energie opslaan om later te hergebruiken. Nog meer voordeel.
Duurzaam autorijden op jouw zelf opgewekte energie.
Weet je niet precies wat er mogelijk is? We helpen je vandaag nog om te ontdekken hoe jij kunt besparen op je energierekening.

Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op jouw vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Offerte aanvragen

Al over 3 weken profiteren van een lage energierekening?

Dat kan gewoon. Vul hieronder je gegevens in, dan ontvang je binnen 1 werkdag duidelijkheid over jouw opties.

Geen zin om te wachten?

Meteen een schouw inplannen

Hoe sneller, hoe eerder je profiteert. Bel direct of stuur een appje om een afspraak te maken.

018 2364 143